Spring naar content
Group

Backoffice en HR-ondersteuning voor uitzendbureaus & intermediairs

Wilt u de backoffice van uw uitzendbureau uitbesteden? Dat kan! NestrX helpt uitzendbureaus en intermediairs op de arbeidsmarkt met hun bedrijfsvoering. Wij verzorgen voor hen de backoffice, HR-ondersteuning en bijvoorbeeld facturatie en de loon- en personeelsadministratie. Zo kunnen zij zich volledig richten op het plaatsen van kandidaten en andere kernactiviteiten.

Waarom de backoffice uitbesteden?

Bij het uitbesteden van de backoffice geeft een uitzendbureau de administratieve en financiële werkzaamheden van de verloning in handen van een specialist. Uiteraard houden zij wel volledig de grip op hun eigen bedrijf, zakelijke cijfers en strategische keuzes. Op hun kernactiviteiten kunnen ze zich beter focussen door onze dienstverlening.

Naast de backoffice helpen wij uitzendbureaus en andere intermediairs op de arbeidsmarkt ook met andere HR-uitdagingen. Zoals juridisch advies, consultancy en advies over actuele wet- en regelgeving of bijvoorbeeld generatiemanagement.

Wij doen dit vanuit ons zusterbedrijf Back to core. Wij werken wel allemaal op één locatie. Zo zorgen we voor korte lijnen en daadkrachtige dienstverlening.