Spring naar content
Group

Uitzendbureau met échte persoonlijke aandacht

NestrX brengt werkgevers en werkzoekenden samen die bij elkaar passen. Dat doen wij in alle sectoren, waaronder de zorg, IT, logistiek en de schoonmaakbranche. Na de Werving & Selectie van kandidaten, kan een werkgever hen zelf in dienst nemen of kiezen voor uitzenden.

Altijd de juiste kandidaten

Als uitzendbureau zijn wij vooral actief in Zuidwest-Nederland, maar we werken door het hele land. Alle werkzoekenden die beschikken over het juiste arbeidsethos – gemotiveerd, loyaal en betrouwbaar – kunnen bij ons terecht. Door onze persoonlijke aanpak werken uitzendkrachten graag voor ons. Daarnaast hebben wij onze eigen recruiter voor Werving & Selectie en een uitgebreide CV-database. Daardoor hebben wij vrijwel altijd de juiste kandidaten beschikbaar voor onze opdrachtgevers.

Zo maken wij het verschil

Bij NestrX nemen wij de tijd voor opdrachtgevers en werkzoekenden. Omdat wij van oudsher al weten dat iedereen zo het best tot zijn recht komt. Wij kennen onze uitzendkrachten, hun behoeften en ambities. En wij kennen de uitdagingen en mogelijkheden van onze opdrachtgevers omdat wij als HR-partner duurzaam met hen samenwerken. Onze persoonlijke aandacht voor opdrachtgever en uitzendkracht staat altijd voorop. Daardoor merk je direct dat NestrX een beetje ‘anders’ werkt dan veel andere uitzendbureaus.