Skip to content
Group

Over NestrX

NestrX is een groeiend Uitzendbureau voor Zuidwest-Nederland en landelijk expert op het gebied van Werving & Selectie en de Bemiddeling van zelfstandige professionals. Wij helpen ZZP’ers en collega-intermediairs ook met hun bedrijfsvoering door de backoffice voor hen te verzorgen.

Ons werk als HR-dienstverlener doen we sinds de start in 2002 op geheel eigen wijze. Onze persoonlijke aandacht voor kandidaten en opdrachtgevers staat daarbij centraal. Wij nemen de tijd voor iedereen en dat maakt in de praktijk een groot verschil. Zo zorgen wij voor betere matches tussen onze opdrachtgevers en werkenden. Dat is de Nestr-eXperience.

Onze roots

Onze aanpak is diepgeworteld in de maatschappelijke missie waarmee wij in 2002 begonnen. Nadat oprichter Remco Valkman 12 jaar in de ouderenzorg werkte, begon hij in Dordrecht een uitzendbureau speciaal voor 50- en 65-plussers: Dit bureau voor ‘ervaren ouderen’ (Nestor-eXperts) was een groot succes.

Inmiddels is NestrX een algemeen uitzendbureau en zorgen wij dagelijks voor de inzet van meer dan 300 professionals in alle sectoren, waaronder de zorg, IT, logistiek en de schoonmaakbranche. Onze focus op alleen 50-plussers lieten we los, maar wat bleef is de waarde die wij hechten aan een goed arbeidsethos. Daardoor kunnen onze opdrachtgevers altijd rekenen op de inzet van gemotiveerd, loyaal en betrokken personeel.