Skip to content
Group

Zoek je werk? Wij nemen de tijd voor je!

Zoek je een leuke baan die bij jou past? Bij NestrX helpen we iedereen op onze eigen manier. Dat merk je zodra je binnen stapt bij ons kantoor in Dordrecht. De sfeer is huiselijk en wij nemen de tijd voor je. We gaan altijd voor persoonlijk contact: écht contact met aandacht voor jouw persoonlijke verhaal en wensen. Want zo komt iedereen het best tot zijn recht.

Zo kan het ook!

Bij NestrX merk je meteen dat wij een beetje ‘anders’ werken dan de meeste uitzendbureaus. Dat begon direct bij onze start in 2002 met een maatschappelijke missie: als uitzendbureau voor 50-plussers. Inmiddels zijn we er voor alle werkzoekenden die gemotiveerd, loyaal en betrokken zijn. Maar onze persoonlijke aanpak is gebleven. Daarom willen uitzendkrachten graag voor ons werken.

Daarnaast bemiddelen wij zelfstandige professionals en helpen wij met hun bedrijfsvoering. Werkgevers helpen wij met hun eigen Werving & Selectie van kandidaten. Dus misschien kun je wel direct bij een van onze opdrachtgevers aan de slag!

Hoe jij het verschil merkt?

Naast onze persoonlijke aanpak merken onze uitzendkrachten dat wij rekeninghouden met hun wensen. Niet alleen bij de bemiddeling naar een leuke baan, maar ook door onze persoonlijke begeleiding en flexibele werkprocessen. Wil jij wekelijks uitbetaald worden? Geen probleem! Heb je hulp nodig bij je contact met UWV of de Sociale Dienst? Ook dan zetten wij een stapje extra en helpen we jou.

Daarnaast zie je bij ons vaak dezelfde gezichten, want wij hebben een hecht en compact team met zeer weinig verloop.

Goede arbeidsvoorwaarden

NestrX zorgt voor duidelijkheid. Ook over je arbeidsvoorwaarden. Wij werken met de CAO voor Uitzendkrachten van de ABU. Heb je vragen? Laat het ons weten en je krijgt snel antwoord.