Skip to content
Group

Werving & Selectie van nieuw personeel

NestrX helpt werkgevers in heel Nederland en alle sectoren bij hun Werving & Selectie. Wij zorgen voor passende kandidaten en daarna kunt u ze zelf op de loonlijst zetten of bijvoorbeeld kiezen voor Uitzenden. Zoekt u liever een zelfstandige professional? Ook deze bemiddeling kunnen wij voor u verzorgen.

Onze persoonlijke aanpak

De persoonlijke aanpak van NestrX ziet u bij de Werving & Selectie direct terug in onze werkwijze. We kijken verder dan uw vacature en kijken het liefst eerst bij u op de werkvloer. Hoe voelt de werkomgeving? Hoe ziet een werkdag eruit? Met die gegevens kunnen wij betere kandidaten voordragen.

Ook adviseren wij over de inzet in uw organisatie. Zodat iemand ook echt goed past en snel zijn (of haar) draai kan vinden. Wij werken niet met ijskoude ‘targets’, maar met doelstellingen waar we samen met u hard aan werken om succesvol te zijn.

Zo werkt het

Wilt u gebruikmaken van onze Werving & Selectie? Lever uw vacature dan digitaal aan. Wij informeren u over de mogelijkheden en daarna kan onze eigen recruiter direct voor u aan de slag. Wij stellen de kandidaten aan u voor en u maakt zelf de keuze.