Skip to content
Group

Zo helpen wij bij uw personeelsuitdagingen

NestrX vindt voor werkgevers in alle sectoren de juiste werkenden. Of het nu gaat om Uitzendkrachten, Zelfstandige professionals of Werving & Selectie voor uw eigen organisatie. Wij kunnen altijd zorgen voor passende kandidaten dankzij onze eigen recruiter, CV-databank en omdat uitzendkrachten en ZZP’ers graag met ons samenwerken. Dat komt door onze persoonlijke aanpak en omdat wij altijd de tijd nemen voor onze kandidaten. Zo kunnen wij beter matchen!

Zo merkt u het verschil

De persoonlijke aandacht die wij voor onze kandidaten hebben, ervaren ook onze opdrachtgevers. Wij kijken verder dan vacatures en hechten veel waarde aan persoonlijk contact en een duurzame relatie. Hierdoor kennen wij de organisatie van onze opdrachtgevers en hun behoeften.

Dat combineren wij met onze kennis van nieuwe wet- en regelgeving. Die kennis delen we graag met u, vertaald naar uw organisatie en uitdagingen. Door onze betrokkenheid en flexibiliteit kunnen wij bovendien snel schakelen. Wilt u acuut een vacature vervullen? Een offerte binnen een dag? Geen probleem!

Zorgvuldige selectie van kandidaten

NestrX selecteert voor werkgevers de beste kandidaten in alle sectoren. Ook 50- en 65-plussers (ons oorspronkelijke specialisme) kunnen bij ons terecht. Dat wil niet zeggen dat wij iedereen bemiddelen. Na de aanmelding van een kandidaat volgt een uitgebreide intake en screening. Daarbij kijken we goed of iemand gemotiveerd, integer, loyaal en vakbekwaam is. Voldoet iemand aan de NestrX criteria? Dan kan hij zich laten inschrijven.

Zo werken wij voor u

Zoekt u een of meerdere kandidaten voor uw vacature(s)? Dan bespreken wij met u de benodigde kwalificaties. We kijken ook goed naar de cultuur van uw organisatie. Zo zorgen wij dat kandidaten passen bij de functie én binnen uw werkomgeving.

Zodra wij passende kandidaten hebben, stellen wij hen aan u voor. Vooraf ontvangt u het CV van kandidaten (zonder privacygevoelige informatie). Klopt de match? Dan volgt een gesprek over het tarief en wordt de uitzendovereenkomst opgesteld. Uiteraard krijgt u ook een opdrachtbevestiging en ontvangt u onze algemene voorwaarden.

Uw vacature aanmelden?

Méér dan een uitzendbureau

NestrX besteedt veel aandacht aan uw wensen en uitdagingen op het gebied van personeel. Onze poolmanager zorgt ervoor dat uw flexpool iedere dag optimaal functioneert. En als uw vaste HR-partner adviseren wij u kosteloos over actuele wet- en regelgeving en de inzet van personeel, waaronder uw eigen flexkrachten. Zo werkt dat bij NestrX.